+31 (0)6 51 178 037 info@beautysaloncestlavie.nl

De behandeling zelf

Alvorens te starten met de behandeling bespreken we uw wensen en mogelijkheden, kleur en vorm van de wenkbrauwen of eyeliner. Behalve wanneer dit reeds tijdens een intakegesprek aan de orde is geweest. U dient enkele medische vragen te beantwoorden, dit is om de behandeling zo goed en veilig mogelijk uit te voeren en als eis van de GGD.

Bij C’est la Vie doen wij alle nieuwe pigmentaties in max. drie behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen in drie behandelingen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd Bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken qua vorm en kleur. Nadat de huid verdoofd is met EMLA crème* begint de pigmentatie.

Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst. De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. U ziet dan ook, 3-4 dagen na de behandeling, wat er gebeurt: de pigmentatie wordt lichter. Bij de volgende twee behandelingen worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

De eerste drie dagen mag de Permanente Make Up niet nat worden, daarom is het wellicht handig dat u op de dag van uw behandeling uw haar wast.

« Terug